• Algemene foto's
  • Algemene foto's
  • Algemene foto's
  • Algemene foto's
  • Algemene foto's
  • Algemene foto's

ZONVAKANTIE CURAÇAO - OCEAN VIEW VILLA MET KLM

 Zon vakantie naar Curaçao met verblijf in Papagayo Beach Resort 4****+
 Reisduur vanaf 9 tot 30 dagen
 Vliegreis met KLM vanaf Amsterdam-Curaçao v.v.
 U verblijft in een Ocean View Villa met een grote woonkamer met open keuken, groot terras en 2 slaapkamers. 1-5 personen. Babybedje gratis.
Vanaf:
€ 1692
p.p.

Vlucht informatie

VLUCHT MET KLM

Uw vliegt van Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Curaçao, Hato Airport in ca. 10 uur. Met een tussenstop op Bonaire of St. Maarten is de vluchtduur ca. 11,5 uur.

Vluchtschema KLM
Wij wijzen u erop dat onderstaand schema onder voorbehoud is van wijzigingen.

Heenvlucht:
Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag: rechtstreeks
Dinsdag, vrijdag en zondag: tussenstop op St. Maarten

Terugvlucht:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: rechtstreeks

De aankomst in Nederland is ivm een nachtvlucht een dag later.

Kinder kortingen en prijzen:
Kinderen 0 t/m 1 jaar (geen eigen stoel in het vliegtuig) genieten een korting van 90% op de KLM stoelprijzen en betalen geen Luchthaven belasting, veiligheids- en brandstofheffing.
Kinderen 2 t/m 11 jaar genieten een korting op de KLM stoelprijzen van 25%. Wel betalen zij de Luchthaven belasting, veiligheids- en brandstofheffing.
De kortingen worden direct bij boeking verrekend.

VLUCHTTOESLAGEN EN BASIS PRIJZEN:
Bij alle luchtvaartmaatschappijen is de economy class in meerdere boekingsklassen onderverdeeld. Elke klasse is boekbaar tegen een ander tarief. Onze reissommen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. In het algemeen geldt het principe van de goedkoopste prijs voor de eerstboekende. Dit verklaart dan ook mede waarom u soms meer of juist minder heeft betaald dan een medereiziger. Indien van toepassing, vermelden wij de vluchttoeslag voor een hogere boekingsklasse bij reservering.


ALGEMENE BAGAGEREGELS VAN KLM

Hieronder ziet u een indicatie van onze algemene bagageregels per reisklasse en voor Flying Blue- (en SkyTeam-) deelnemers.
De feitelijke bagagevrijstelling kan per vlucht verschillen. Bekijk daarom altijd de exacte bagage-informatie voor uw reis tijdens het boeken, in uw boekingsbevestiging, op uw ticket en op de website van de KLM.

Gratis bagage per reisklasse Intercontinentale KLM-vluchten:

Economy Class op KLM-vluchten
Ruimbagage:
• 1 koffer* van max. 23 kg (50,5 lbs)
Handbagage:
• 1 tas** en
• 1 accessoire, bijv. een handtas of een laptop
• Gecombineerd max. 12 kg (26 lbs)

Business Class op KLM-vluchten
Ruimbagage:
• 2 koffers*
• Ieder max. 32 kg (70,5 lbs)
Handbagage:
• 1 tas** en
• 1 kleinere tas*** en
• 1 accessoire, bijv. een handtas en laptop
• Gecombineerd max. 18 kg (40 lbs)
Als u een upgrade heeft gekocht tijdens het online inchecken of bij een selfservice machine op de luchthaven, dan geldt uw originele bagagevrijstelling.

Afmetingen
* Ieder koffer mag max. 158 cm (62 inch) (l + b + h) groot zijn.
** Ieder stuk handbagage mag max. 55 x 25 x 35 cm (21,5 x 10 x 13,5 inch) (l x b x h) groot zijn.
*** In Business Class mag u een tweede, kleiner stuk handbagage meenemen van max. 45 x 20 x 35 cm (18 x 8 x 13,5 inch) (l x b x h).REIZEN MET KINDEREN JONGER DAN 2 JAAR

Een kind dat jonger dan 2 jaar is op de heen- en op de terugreis kan op uw schoot meereizen. Voor alle kinderen die voor of tijdens de terugreis 2 jaar of ouder zijn, moet voor zowel de heen- als de terugreis een eigen stoel gereserveerd worden.
Eén volwassene mag met maximaal twee baby’s reizen, maar slechts één baby kan op de schoot meereizen. Voor de andere baby moet een stoel worden gereserveerd.

Babymaaltijden
Op onze intercontinentale vluchten hebben we altijd diverse gesteriliseerde maaltijden beschikbaar voor baby’s en peuters tot 2 jaar. U hoeft deze maaltijden niet van tevoren te bestellen.

Wiegjes
Op intercontinentale vluchten met KLM kunt u een wiegje reserveren via Mijn Reis op de site van de KLM of door te geven aan onze reservering afdeling.
De wiegjes zijn geschikt voor baby’s die op de dag van de reis niet groter zijn dan 65 cm en niet meer wegen dan 10 kg.
Hoewel de KLM hun uiterste best doet, kunnen zij helaas niet garanderen dat er tijdens de vlucht een wiegje beschikbaar is, e.e.a. is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bagage, kinderwagens en kinderzitjes
Kinderen die in hun eigen (geboekte) stoel reizen, mogen dezelfde hoeveelheid ruim- en handbaggage meenemen als een volwassene.

Voor kinderen jonger dan 2 jaar die op uw schoot meereizen, mag u meenemen:

Bagage
• 1 stuk handbagage met artikelen voor babyverzorging van maximaal 12 kg (26 lbs) en met de maximale afmetingen van 55 x 35 x 25 cm (22 x 14 x 10 inch).
• 1 stuk ruimbagage van maximaal 10 kg (22 lbs). Als u de bagage voor uw kind in de ruimbagage van een van de ouders meeneemt, mag deze bagage per stuk tot 23 kg (50,5 lbs) wegen.

Kinderwagen
Voor kleine kinderen mag u gratis 1 kleine, volledig opvouwbare kinderwagen meenemen.Als er geen plaats is onder de stoel of in de bagagebak kunt u de kinderwagen gratis inchecken als ruimbagage. Let wel: de kinderwagen mag voorzien zijn van een beschermhoes, maar deze mag geen extra bagage bevatten.

(Auto)kinderzitjes
Als u een stoel voor uw kind heeft geboekt, kunt u het beste uw eigen (auto)kinderzitje (kinderbeveiligingssysteem) meenemen aan boord.
• Dit zitje dient tussen de armleuningen van de vliegtuigstoel (42 cm/16,5 inch) te passen.
• Uw kind en het zitje moeten volgens de aanwijzingen van de fabrikant van het kinderzitje worden vastgezet.
• Het zitje mag geen defecten vertonen en moet zichtbaar zijn voorzien van een keurmerk voor gebruik aan boord van een vliegtuig.
• Het gebruik van een (auto)kinderzitje moet van tevoren worden gereserveerd.