• Algemene foto's Design Hotel
  • Algemene foto's Design Hotel
  • Algemene foto's Design Hotel
  • Algemene foto's Design Hotel
  • Algemene foto's Design Hotel
  • Algemene foto's Design Hotel

ZONVAKANTIE CURAÇAO - OCEAN FRONT KAMER MET KLM

 Zon vakantie naar Curaçao met verblijf in Papagayo Beach Hotel 4****+
 Reisduur vanaf 9 tot 30 dagen
 Vliegreis met KLM vanaf Amsterdam-Curaçao v.v. kinderen hoge kortingen
 U verblijft in een Ocean Front kamer met luxe badkamer met douche en toilet, twee persoons Queens sizebed, 1-2 personen.
Vanaf:
€ 2099
p.p.

Sightseeing en excursie tips op Curaçao!


Curaçao is een vakantie eiland dat zich naast heerlijk luieren op een van de vele stranden, prima leent voor dag excursies en trips aangezien alles op dit mooie eiland dichtbij is.

U kunt kiezen uit een breed aanbod van activiteiten; winkelen, duiken of snorkelen op een van de vele duikspots, stranden, wandelen, mountainbiken, bootexcursies…. op Curaçao is het allemaal mogelijk!

Onze reisleiding ter plaatse brengt u graag van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en kan alle excursies voor u boeken tegen aantrekkelijke tarieven.


Natuur, cultuur en historie!Christoffelpark en Westtour.

Deze mooie tocht duurt ca. 3 uur en laat u kennis maken met Curaçao en haar inwoners, u krijgt een beeld hoe er gewoond, gedacht en geleefd wordt in het westelijke gedeelte van het eiland met als hoogtepunt een rondtocht door het Christoffelpark met een ruige natuur en prachtige panorama's. Hierna brengt u een bezoek aan Knipbaai, een van de mooiste baaien van Curaçao.

Stadswandeling.

Een prima mogelijkheid om Willemstad te ontdekken is een ca. 3 uur durende stadswandeling (onder leiding van een gids). U krijgt een goede indruk van het verleden en het heden van Willemstad, met aandacht voor cultuur, architectuur, historie en folklore. In de wijk Punda ziet u oa de Synagoge, Waterfort Bogen, Fort Amsterdam, het regeringsgebouw, de Pontjesbrug en de Handelskade met de drijvende markt.


Op en in het water!Tour Klein Curaçao.

Met een van de vele schepen die dagelijks deze mooie excursie aanbieden vertrekt u vroeg in de ochtend om (ca. 07.00 uur) vanuit het Spaanse Water voor een mooie dagtocht (tot 18:00 uur). U vaart langs Barbara Beach en over volle zee naar het onbewoonde eiland "Klein Curaçao", te herkennen aan de vuurtoren. Klein Curaçao bestaat uit een aantal vissershutjes, een lang zandstrand en hemelsblauw water, alwaar u heerlijk kunt zwemmen, snorkelen, luieren, zonnen en lekker eten! Inclusief in deze excursie zijn: transfer vanuit uw accommodatie naar de boot, boottocht, overdekte schaduwplaats en beachhouse, ontbijt met broodjes, koffie en thee, lunch in de vorm van een barbecue, non-alcoholische dranken, ligbedden op het strand en gebruik snorkeluitrusting.

Introductieduik en duiken.

Heeft u nog nooit gedoken, maar wel heel nieuwsgierig hoe de onderwaterwereld van Curaçao er uit ziet? Boek dan een introductie duik bij All in One Watersports bij de Papagayo Beach Club. Voor de beginnende duiker is de introduik de ideale manier om in aanraking te komen met vissen in alle kleuren van de regenboog en prachtig koraal. Voor diegene die in het bezit zijn van een duikbrevet heeft de duikschool vele aanbiedingen. Ook is het mogelijk om tijdens uw vakantie een duikbrevet te halen.

Boottocht met snorkelen.

Met oa het schip de Insulinde vertrekt u vanuit de Annabaai richting het Spaanse Water. Onderweg maakt u een stop bij de Tugboot, waar u als het ware snorkelt in een aquarium. U wordt omringd door duizenden vissen. Vervolgens vaart u naar Fuikbaai waar u heerlijk kunt zwemmen. Terug naar de Annabaai geniet u van de ondergaande zon. De boottocht duurt ca. 5 uur, onderweg worden er snacks verstrekt.

Kajaktour Spaanse Water.

Na instructies in Jan Sofat vaart u per kajak eerst langs prachtige villa's waarna u de Stormplas oversteekt naar een stil natuurgebied. De gids vertelt u tijdens deze ca. 3 uur durende sportieve (maar zeker ook ontspannen!) tocht alles over vissen en het koraal die u onder uw kajak goed kunt zien. Onderweg is er natuurlijk ook gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen


Met een Jeep of Quad Curaçao verkennen!ATV Vierwieler off road.

Dit is een 3 uur durende tocht met een 4-wheel motor (quad) door Sta. Catharina, Plantage St. Joris Baai en Playa Canoa. Ook kunt u een ca. 6 uur durende westtour met een 4-wheel motor (quad) maken met onderweg een stop om te zwemmen en snorkelen.

Fun Bugs Tour.

In een 2-persoonsbuggy gaat u op ontdekkingstocht door het ruige oostgedeelte van het eiland dat vooral bestaat uit grotten en zandvlaktes. Onderweg wordt er gestopt voor uitleg over het gebied door een gids en voor het maken van foto’s.

Outback Adventure.

Dit is een ca. 7 uur durende avontuurlijke jeeptour met gids. Deze tour start bij de Vlakte van San Pedro en brengt u naar vrijwel alle ruige uithoeken van de westkant van het eiland, waar geen "normale" auto kan komen. Er wordt gestopt bij grotten en een natuurlijke bron waarin u een verfrissing kunt nemen. Bij verschillende baaien kunt u broedplaatsen van schildpadden aantreffen, tevens wordt het nationale natuurpark "Christoffelpark" wordt bezocht. Kenmerkend voor dit park zijn de cactussen, rotsen en prachtige panorama's. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een lunch in de natuur.