Introductie duik 71 euro p.p.

Je hebt altijd al willen duiken.... probeer dan de Discover Scuba Diving (introduik)

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als u dat wilt ervaren kunt u met Discover Scuba Diving uw eerste duikmoment beleven.
Voor het eerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. U moet er wel even aan wennen, mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen, maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe gemakkelijk duiken eigenlijk is.
De grootste uitdaging voor de instructeurs bij het Discover Scuba Diving ervaring is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen.
De ervaring van onder water kunnen ademen en gewichtloos zweven is een beleving op zich. Het is niet alleen een perfecte gelegenheid om te bepalen of u uw duikbrevet wilt halen (pas op... zo’n 90 % is na één keer duiken verkocht), maar het is ook een origineel uitstapje met familie, vrienden of collega’s.
Hoewel de Discover Scuba Diving ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leert u in ondiep water hoe u duikuitrusting moet gebruiken en krijgt u een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. De aangeboden prijs voor de Introductie duik is alleen geldig indien u vooraf bijboekt.